Grazette

Grazette

Grazette utvikler og produserer skreddersydde skjønnhetsprodukter som beskytter miljøet og fremtidige generasjoner.

Skjønnhet er noe personlig og betyr forskjellige ting for alle, enten du vil reparere, eller bare gi volum til et slitent hår, du finner løsningen i en av Grazettes produktserier og produkter. Du er vakker, slik du er.

KJØP GRAZETTE

Lokalt produsert

Grazette er et av få skjønnhetsselskaper med hele virksomheten i Sverige. Alt fra idé til transport foregår under ett tak, i henhold til de strenge juridiske kravene som gjelder innen EU og i Norden. Lokalt produsert - fordi nye oppdagelser blir gjort nær produksjonen, mens alle prosesser med emballasje og transport er optimalisert i direkte forbindelse til hverandre.

Valgte ingredienser

Svensker og Nordmenn er kjent for å ta vare på utseendet, samtidig som vi lever aktive liv og elsker å være utendørs hele året. Den svensk-norske livsstilen kan være hard for hår og hud, problemer kan komme plutselig. Så om du vil reparere, eller bare gi volum til et slitent hår, finner du løsningen i en av Grazettes skreddersydde produktserie og produkter. You are beautiful, just the way you are.

"Vi tror på skjønnheten og kraften til alle mennesker til å endre seg. Når vi tar aktive valg i hverdagen som føles bra inni, gjenspeiles det utad. Hvis vi i Grazette kan bidra til en vakrere verden, ved å gjøre det lettere for mennesker å velge riktig for både seg selv og klimaet, så har vi lyktes og kan føle oss stolte».

Grazette - Kvalitetspolicy

Grazette arbeider kontinuerlig med en produktutvikling som gir pålitelige kosmetiske produkter. Vi overholder gjeldende lover og krav angående sikkerheten og effektiviteten til våre produkter.

Miljøbevisst

Skjønnhetsprodukter blir ofte utviklet med flere mellomledd, med unødvendige utslipp, i land med lave miljøkrav og kjemikalier som skader dyrelivet og vassdragene. Vi synes det skal være enkelt å gjøre det rette. Derfor er alt vi gjør gjennomsyret av en omsorg for naturen, helt fra idé og forskning til produksjon, emballering og transport. Her kan du lese mer om miljøpolitikken vår og hvordan vi tenker på miljøet og gjenvinning.

 

Siden all Grazettes produksjon foregår i Sverige, i henhold til strenge lovkrav, kan du være trygg på at ingenting unødvendig havner i flasken. Du skyller heller ikke ut noe unødvendig når du dusjer med produktene våre.

Bli med og bidra til en vakrere verden, på den eneste planeten vi har - velg lokalproduserte, miljøvennlige skjønnhetsprodukter med nøye utvalgte ingredienser for deg og miljøet.

Du finner Grazettes produkter i frisørsalonger og velutstyrte nettbutikker.