Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Innova Setting

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

INNOVA STRONG MOUSSE 300ML

Denne mousse er designet for å skape stort volum og godt hold til frisyren din, mens et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA BLOW DRY SPRAY 200ML

Gir en rask føning.Det jevner, løser floker og gir et lett hold og beskytter mot fønerens varme. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Håret tørker opptil 50% raskere med bruk av Blow-Dry Sprayen fra Indola.

INNOVA THERMAL PROTECTOR 300ML

Bidrar til å beskytte og beholde fuktighet ved styling opp til 200°C med stylingjern eller krølltang for en silkemyk finish. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA CURL CREAM 200ML

Sikrer god krølldefinisjon, kontroll og en kondisjonerende følelse for vakre livfulle krøller. Den myke, kremaktige konsistensen gjør det enkelt å påføre og UV-filteret som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA SETTING VOLUME AND RESTRUCTURE SPRAY 300ML

En spray som med sin lettvekts formel gir volum, styrker og forbedrer hårkvaliteten. Ønsker du et produkt som skaper volum og gjennoppretter fuktighetsbalansen i håret? Da er denne sprayen perfekt! Super til bruk under klipping. Flott også som leggevann.

INNOVA SETTING THERMAL PROTECTOR 300ML

Beskytter håret mot varme. Et Leave-in produkt som innholder silkeekstrakt. Gir fuktighet og beskytter håret for optimal kontroll. Brukes før føning, stylingjern eller krølltang. Gir et blankt og skinnende utseende med litt hold. Tørker ikke ut håret.

Innova Setting