Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Innova Finish

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

INNOVA GEL SPRAY 300ML

Style og fiks din stil med denne super smarte styler som leverer langvarig hold i samme hurtig tørkende formatet som en spray. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA STRONG LACQUER 500ML

Denne hurtig tørkende, mikrofine lakk gir meget god styling kontroll og er nøye utviklet for å gi langvarig hold som kan børstes lett ut. UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA FLEXIBLE SPRAY 500ML

Leverer et naturlig hold selv i fuktig vær, den er konstruert for å gi din frisyre en uanstrengt vakker power mens UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA SMOOTH SERUM 200ML

Dette serumet tilfører ditt hår med vakker glans og anti-statisk kontroll. Arbeid en liten mengde gjennom håndkletørt eller tørt hår og unngå røttene.

INNOVA SMOOTH SERUM 150ML

De unike mykgjørende ingrediensene i denne formelen forbedrer hårets struktur og roer ned statisk bruset hår. Gir en fantastisk glans. Bruk kun 1 – 2 pump i fingrene og fordel jevnt i håret. Unngå produktet for nær hodebunnen. Skylles ikke ut.

INNOVA STRONG NO GAS SPRAY 300ML

Kraftig hold som varer hele dagen, tørker fort. Spray med ca 15 cm avstand ved bruk på enkeltpartier, og 30 cm for en sluttfinish. Finish Non Aerosol hairspray kan også påføres i fuktig hår for kreativ styling. Skap tekstur ved hjelp av fingertuppene, børst eller gre og la det tørke.

INNOVA STRONG GAS SPRAY 300ML

En avsluttende finish spray med godt hold. Fordeler strålen microfint, så sprayen blir jevnt påført utover håret og tørker fort. Når du ønsker et fast hold som varer selv i fuktig vær, er denne finish sprayen designet for å holde din frisyre akkurat som du ønsker den.

Innova Finish