Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk
Produsent: Indola

INDOLA PROF. ITONE NR 6.01

OUTSTANDING, OUTSHINING, OUTPERFORMING COLOURS Den ammoniakkfrie formuleringen gir deg hakeslepp med sin fantastiske glans med opptil 70% av hvitt hår som smelter inn til en fyldig og fantastisk intensitet. En intelligent pigment-mix gir en mild gradvis fading, mens formelen med planteoljer tilbyr ekstra pleie og beskyttelse mot hårbrekkasje.
Nr: 300601
Kunder som har kjøpt denne varen kjøpte også

XL VOLUM THICKENING SHAMPOO 400ML

Et oppbyggende sjampo som gjør tynne hår fyldigere uten å tynge ned håret. Gir en fantastisk glans og friskhet.
Mildt og fargebevarende. Håret blir merkbart tykkere.

Masseres inn i fuktig hår. Skyll nøye.

CRUSH WHITE WAX 55 100ML

Finish-produkt for en trygg og skinnende styling med stabilitet. Fordeles mellom hendene og påføres i håret. Skap din frisyre. Enkel å anvende. Wet look eller røff frisyre. Fantastisk også på tørre hår da den gir mye fukt til håret takket være disse sorte perlene som er proppet med naturlig marint collagen. Inneholder ingen parabener eller sulfater.

INNOVA FLEXIBLE SPRAY 500ML

Leverer et naturlig hold selv i fuktig vær, den er konstruert for å gi din frisyre en uanstrengt vakker power mens UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA LIGHT SPRAY MOUSSE 300ML

Et fantastisk fønprodukt som skaper kjempevolum. Du kan sprayen moussen rett ned i håret og føne. Du kan også spraye for eksempel direkte inn i krøllene og føne eller bare la det lufttørke. Ikke seigt å føne på. maks volum, men med full bevegelighet.

XL BALSAM 250ML

Effektiv, glansgivende, mykgjørende og fuktighetsgivende balsam som øker kambarheten. Gir ett luftigt resultat og tynger ikke ned håret. Inneholder reparerende keratin, hårets eget protein.