Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Innova styling

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

INNOVA LIGHT SPRAY MOUSSE 300ML

Et fantastisk fønprodukt som skaper kjempevolum. Du kan sprayen moussen rett ned i håret og føne. Du kan også spraye for eksempel direkte inn i krøllene og føne eller bare la det lufttørke. Ikke seigt å føne på. maks volum, men med full bevegelighet.

INNOVA SALT SPRAY 200ML

En saltvannspray som gir tekstur i både kort og langt hår. Tørker ikke ut håret.

INNOVA SETTING THERMAL PROTECTOR 300ML

Beskytter håret mot varme. Et Leave-in produkt som innholder silkeekstrakt. Gir fuktighet og beskytter håret for optimal kontroll. Brukes før føning, stylingjern eller krølltang. Gir et blankt og skinnende utseende med litt hold. Tørker ikke ut håret.

INNOVA SETTING VOLUME AND RESTRUCTURE SPRAY 300ML

En spray som med sin lettvekts formel gir volum, styrker og forbedrer hårkvaliteten. Ønsker du et produkt som skaper volum og gjennoppretter fuktighetsbalansen i håret? Da er denne sprayen perfekt! Super til bruk under klipping. Flott også som leggevann.

INNOVA SMOOTH SERUM 150ML

De unike mykgjørende ingrediensene i denne formelen forbedrer hårets struktur og roer ned statisk bruset hår. Gir en fantastisk glans. Bruk kun 1 – 2 pump i fingrene og fordel jevnt i håret. Unngå produktet for nær hodebunnen. Skylles ikke ut.

INNOVA STYLE REVIVER 300ML

En tørrsjampo som absorberer overflødig fett i hår og hodebunn. Gir rmasse volum og meget enkel i bruk. Bare rist og spray direkte på håret. og da gjerne i hodebunn.

INNOVA TEXTURE BOUNCE JELLY 150ML

Inneholder en spesiell kombinasjon av Film-former Polymers og fuktighetsgivende Panthenol. Gir en ultra hold som ikke kan re-styles. Frisyren er fiksert, men er hele tiden elastisk som en vår. Tas i håndkletørket hår for å skape din frisyre.

INNOVA TEXTURE CLAY 75ML

Kaolin, også kjent som porselens leire, er et mineral pulver som gir en rå konsistens og en matt effekt. Bie-voks, Solsikke ekstrakt og andre oljer skaper en ideel konsistens for å skape tekstur, definasjon og for å tilføre kaolin på håret.

INNOVA TEXTURE WAX 75ML

Myk wax med et medium naturlig hold. Her får du full frihet! Enkel forming av kreative frisyrer. Påføres i tørt hår. Varm waxen i hendene og form frisyren etter ønske. Denne voks er designet så du kan remodulere for å tilpasse ditt humør. Gir en strålende glans! Tørker ikke ut håret.

INNOVA MOULDING GEL 150ML

En vanntett, ikkeklebrig, ultra-sterk gel. Den er superlett å jobbe med før den tørker, leverer flott glans og er lett å skylle ut med sjampo. UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA ROUGH UP 85ML

En fantastisk voks krem for ekstremt matt og røft utseende med stor kontroll. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Arbeid en liten mengde gjennom tørt hår. Meget god å føne på!

INNOVA SOFT CLAY 85ml

Lag omformbare matte frisyrer og rå uttrykk. Gir en lett følelse og er meget lett og re-style. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Arbeid en liten mengde gjennom tørt hår. Super å føne på.

INNOVA WAX 85ML

Enkel å påføre, gir lett hold, kontroll og naturlig glans! Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Arbeid en liten mengde gjennom tørt hår.

INNOVA VOLUMISING POWDER 10G

Dette kraftige styling pulver gir et imponerende volum og rot løft og en omformbar, matt finish. Rist forsiktig og arbeid gjennom tørt hår.

INNOVA STYLE REVIVER 300ML

Tilfører volum og grep. Absorberer olje. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Rist godt, spray fra avstand på 20 cm med fokus på røtter. Bruk i korte støt. Bruk fingertuppene til å spre produktet i tørt hår.

INNOVA SALT SPRAY 200ML

Tilfører tekstur. Gir grep. Matt finish. Påfør på fuktig eller tørt hår. La det lufttørke eller føn som ønsket.

INNOVA STRONG MOUSSE 300ML

Denne mousse er designet for å skape stort volum og godt hold til frisyren din, mens et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA BLOW DRY SPRAY 200ML

Gir en rask føning.Det jevner, løser floker og gir et lett hold og beskytter mot fønerens varme. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler. Håret tørker opptil 50% raskere med bruk av Blow-Dry Sprayen fra Indola.

INNOVA THERMAL PROTECTOR 300ML

Bidrar til å beskytte og beholde fuktighet ved styling opp til 200°C med stylingjern eller krølltang for en silkemyk finish. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA CURL CREAM 200ML

Sikrer god krølldefinisjon, kontroll og en kondisjonerende følelse for vakre livfulle krøller. Den myke, kremaktige konsistensen gjør det enkelt å påføre og UV-filteret som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA GEL SPRAY 300ML

Style og fiks din stil med denne super smarte styler som leverer langvarig hold i samme hurtig tørkende formatet som en spray. Et UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA STRONG LACQUER 500ML

Denne hurtig tørkende, mikrofine lakk gir meget god styling kontroll og er nøye utviklet for å gi langvarig hold som kan børstes lett ut. UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA FLEXIBLE SPRAY 500ML

Leverer et naturlig hold selv i fuktig vær, den er konstruert for å gi din frisyre en uanstrengt vakker power mens UV-filter som er en del av Pixel Technology bidrar til å beskytte mot UV-stråler.

INNOVA SMOOTH SERUM 200ML

Dette serumet tilfører ditt hår med vakker glans og anti-statisk kontroll. Arbeid en liten mengde gjennom håndkletørt eller tørt hår og unngå røttene.