Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Bleking og Vannstoff

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

Grazette Støvfri Bleking 500G

En mild og meget effektiv bleking som lysner opp til 7 toner. Totalt støvfri!

Grazette Ammoniakk-Fri Bleking 500G

Ammoniakk-fri bleking som lysner opp til 7 toner. Totalt støvfri og meget skånsom.

Indola Rapid Blonde+ Blue Bleaching Powder 450Gr

En meget sikker bleking som lysner opptil 8 nyanser ved bruk av 6% !! En mild men svært effektiv bleking som tar vare på hårstrukturen og det er takket være frigjørelsen av blant annet fuktighetsgivende hveteprotein. Inneholder blåviolette agenter som nøytraliserer uønsket gulskjær.  

Indola 2% Vannstoff

2% brukes sammen med valgte farge for å oppfriske lengder og spisser

Indola Rapid Blonde+ White Bleaching Powder 450G

En meget sikker bleking som lysner opptil 8 nyanser ved bruk av 6% !! En mild men svært effektiv bleking som tar vare på hårstrukturen og det er takket være frigjørelsen av blant annet fuktighetsgivende hveteprotein.

 

Indola Blonde Expert Lightener 450Gr

VERDENS NYHET: Indola har klart kunststykke å tilsette Hair Bond Teknologi direkte i blekingen. Nå slipper du å tilsette alle disse forskjellige plexene eller flexene. Enklere og bedre kan det ikke bli. Les mer lenger ned på denne siden!

Indola Pcc Colour Transformer 500ml

FARGEREVOLUSJON: Nye Color Transformer Technology gjør oss i stand til å forvandle Indola's permanente farger til demi-permanent farger (mini-color).

Sitter du med flere fargeserier? Hvorfor ikke spare penger og plass med Indola's nye fargesystem? Kun 1 fargeserie som gir deg alle muligheter. Les mer under her.

 

Indola 4% Vannstoff

4% vannstoff som skal brukes sammen med Color Transformer for å gjøre om Indola's permanente farger til demi-permanente farger.

Bleking og Vannstoff