Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Bleking og Vannstoff

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

GRAZETTE STØVFRI BLEKING 500G

En mild og meget effektiv bleking som lysner opp til 7 toner. Totalt støvfri!

GRAZETTE AMMONIAKK-FRI BLEKING 500G

Ammoniakk-fri bleking som lysner opp til 7 toner. Totalt støvfri og meget skånsom.

INDOLA RAPID BLONDE+ BLUE BLEACHING POWDER 450GR

En meget sikker bleking som lysner opptil 8 nyanser ved bruk av 6% !! En mild men svært effektiv bleking som tar vare på hårstrukturen og det er takket være frigjørelsen av blant annet fuktighetsgivende hveteprotein. Inneholder blåviolette agenter som nøytraliserer uønsket gulskjær.  

INDOLA ZERO AMM DEVELOPER 5,5% 1000ML

Vannstoff 5,5 % som må brukes til Zero Amm fargene. Oljen i vannstoffet tar med seg fargen lenger inn i håret og øker dekkevnen, holdbarheten og glansen betraktelig.

INDOLA ZERO AMM DEVELOPER 8,5% 1000ML

Vannstoff 8,5 % som må brukes til Zero Amm fargene. Oljen i vannstoffet tar med seg fargen lenger inn i håret og øker dekkevnen, holdbarheten og glansen betraktelig.

INDOLA 2% VANNSTOFF

2% brukes sammen med valgte farge for å oppfriske lengder og spisser

INDOLA RAPID BLONDE+ WHITE BLEACHING POWDER 450G

En meget sikker bleking som lysner opptil 8 nyanser ved bruk av 6% !! En mild men svært effektiv bleking som tar vare på hårstrukturen og det er takket være frigjørelsen av blant annet fuktighetsgivende hveteprotein.

INDOLA BLEACH HAIR BOND 450gr

VERDENS NYHET: Indola har klart kunststykke å tilsette Hair Bond Teknologi direkte i blekingen. Nå slipper du å tilsette alle disse forskjellige plexene eller flexene. Enklere og bedre kan det ikke bli. Les mer lenger ned på denne siden!

INDOLA PCC COLOUR TRANSFORMER 500ML

FARGEREVOLUSJON: Nye Color Transformer Technology gjør oss i stand til å forvandle Indola's permanente farger til demi-permanent farger (mini-color).

Sitter du med flere fargeserier? Hvorfor ikke spare penger og plass med Indola's nye fargesystem? Kun 1 fargeserie som gir deg alle muligheter. Les mer under her.

 

INDOLA 4% VANNSTOFF

4% vannstoff som skal brukes sammen med Color Transformer for å gjøre om Indola's permanente farger til demi-permanente farger.

Bleking og Vannstoff