Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

Billigkroken

Her vil det rett som det er dukke opp ekstra gode tilbud og også produkter som skal ut av sortimentet eller bytte design.

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

BARUFFALDI STYLINGJERN SALON PINK

Et stylingjern i topp Italiensk kvalitet fra Baruffaldi.

 

FOLIEHOLDER LUMINIUM

Passer til +/- 12cm x 100m-250m. Med det unike patenterte magnetsystemet kan flere dispensere stables.

FRISØRKNIV ROSA

Garantert billigst i Norge! Feather Razor kniv orginal, rosa

GA-MA CERAMIC CP1 SLETTETANG

Basert på bestselger før denne modellen kommer CP1 med en variabel temperaturkontroll for enda mer allsidighet. Perfekt å bruke på extension hår med lavere varmeinnstillinger eller for rask styling av tykt hår på høyere varmeinnstillinger.

INDOLA BLONDE EXP NR 1000.3

Lysningsfarge gold

INDOLA BLONDE EXP NR 1000.32

Lysningsfarge gold-pearl

INDOLA MOUSSE CHOC. BROWN 200ML

Colour & Style i en lettvint applikasjon. Oppfrisk fargen mellom farge applikasjoner. Berik fargen på naturlig eller farget hår. For-pigmentering når du går fra lys til mørk. For-pigmentering av porøst hår. Spesielle farger for hvitt og grått hår.

INDOLA MOUSSE COPPER BLONDE 200ML

Colour & Style i en lettvint applikasjon. Oppfrisk fargen mellom farge applikasjoner. Berik fargen på naturlig eller farget hår. For-pigmentering når du går fra lys til mørk. For-pigmentering av porøst hår. Spesielle farger for hvitt og grått hår. Nøytralisering av uønskede toner. Fargeskum er et viktig verktøy i salongen og ikke minst til bruk hjemme.

INNOVA PURE REFRESH TONIC 250ML

Å forsegle og beskytte
En silikonfri forfriskende lett tonic tilført proteiner fra havet for å forsegle næringsstoffer og skjerme mot skadelige påvirkninger. Spray i håret før styling. 

INNOVA REPAIR CAPSULES 30X1ML

Denne fantastiske naturlige aprikoskjerne oljen brukes for å gi håret en intens og rask forbedring. Håret unngår å brekke, den forbedrer hårets elastisitet maksimalt og gir skjellaget et sunt utseende. Ideell for ukentlig bruk. Bruk ½ -1kapsel i håndkletørket hår. Unngå å få for nær hodebunnen. Perfekt til solskadet og bleket hår. Skylles ikke ut.

INNOVA SPECIALIST PRE-SHAMPOO HAIR & SCALP PEELING 200ML

En herlig peeling som fjerner døde hudceller, flass, tørr hud og fett hår. Hjelper til med å fjerne stylingrester fra skum,spray, wax etc. Vasker bort overskuddsolje på hodebunn og hår. Stimulerer sirkulasjonen og gir en herlig avkjølende effekt på hodebunn.

INNOVA SPECIALIST SENSITIVE CONDITIONER 250 ML

Denne milde balsamen inneholder naturlig Aloe Vera, og ifølge dermatologisk testing bidrar balsamen til å redusere irritasjon når håret glattes og børstes. Kan fint brukes på barn.

INNOVA SPECIALIST SENSITIVE TREATMENT 200ML

Produktet er testet dermatologisk og er bevist som bra for sensitiv hud. Sensitiv formel med naturlig Aloe Vera essens renser forsiktig, styrker og gir fukt til hårets struktur, samtidig som den forhindrer irritasjon på følsom hodebunn.

PROFESSION NR 3.32

Mørkbrun gylden-perle

PROFESSION NR 5.31

Lysbrun gylden-ask

PROFESSION NR 5.60

Intens coverage lysbrun-rød. Ekstra dekkende farge som er perfekt på hvitt hår og eller hår som er vanskelig å dekke 100%

PROFESSION NR 6.37

Mørkblond gylden-violett

PROFESSION NR 7.30

Blond gylden intens coverage

PROFESSION NR 8.83

Lys blond chocolate gold

PROFESSION NR 9.30

Lyslys-blond gylden intens coverage

PROFESSION NR 9.44

Lyslys-blond intens kobber

PROFESSION NR C.44X

kontrastfarge kobber. Perfekt til striper. Fargen bleker og farger på en gang så du trenger ikke å pre-lysne håret. Best resultat på ufarget hår. Intensere jo lysere grunnlaget er.

PROFESSION NR C.66X

Kontrastfarge rød. Perfekt til striper. Fargen bleker og farger på en gang så du trenger ikke å pre-lysne håret. Best resultat på ufarget hår. Intensere jo lysere grunnlaget er.

PROFESSION NR C03

Fargen bleker og farger på en gang så du trenger ikke å pre-lysne håret. Best resultat på ufarget hår.

PROFESSION NR C67X

Fargen bleker og farger på en gang så du trenger ikke å pre-lysne håret. Best resultat på ufarget hår. Intensere jo lysere grunnlaget er.

PROFESSION RØD 0.66

Tilsettingsfarge rød

PROFESSION VIOLET 0.77

Tilsettingsfarge violett

TUBE TWISTE TUBEKLEMME

TubeTwist er en fantastisk tubeklemme som vil spare salongen din penger og ikke minst miljøet.

CRUSH HEAVEN PAKKE

Crush Heaven gaveeske inneholder 1 stk 250ml sjampo og 1 stk 250ml Balsam

CRUSH POWER PAKKE

Crush Power gaveeske består av 1 stk 250ml sjampo og 1 stk 250ml balsam

CRUSH WONDER PAKKE

Crush Wonder gaveeske består at 1 stk 250ml sjampo og 1 stk 250ml Balsam

INNOVA DIVINE BLOND SHAMPOO 250ML

Divine Blond Shampoo - Renser skånsomt og reparerer alle typer blonde eller bleket hår, forbedrer styrke og gjenoppretter spensten samtidig som den tilfører mykhet og øker glansen. Bruk daglig.

 

 

INNOVA DIVINE BLOND LUMINOUS SPRAY 150ML

Divine Blond Luminous Spray - Nøytraliserer gule toner samtidig som den gir viktig UV-beskyttelse. Fuktigheten bidrar til å styrke håret, gjør det lettere å behandle og gir umiddelbar glans. Bruk daglig etter behov. Kan gi en fantastisk glans på hvitt hår også.

 

 

Billigkroken