Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk

BARUFFALDI BIO LINE ORGANISK

BARUFFALDI-BIO er våre nye produkter for behandling av hud- og hår basert på sertifiserte planter av naturlige ingredienser og essensielle oljer. Produktene er designet for et stadig mer kresent klientell, som bryr seg om den naturlige og miljømessig bærekraftige kvaliteten på råvarene og ingrediensene som brukes.

Hvert produkt er formulert med ville medisinske urter fra Valtellina i de nord-Italienske alpene. Med høy konsentrasjon av aktive ingredienser av planter og naturlige stoffer og deres helbredende og beroligende egenskaper, med essensielle oljer og deres mange fordeler og behagelige dufter.

Serien er vegansk og helt uten; PEG, silikoner, parabener, parafin, mineraloljer, formaldehyd ,sLs/sLes, eDTA, parfyme eller fargestoffer.

View as Grid List
Sorter etter
Vis pr side

Baruffaldi Bio Anti-Dandruff Shampoo 250ml

Salvie ekstrakt har hudrensende og stimulerende egenskaper som virker effektivt i hodebunnen og reduserer betennelser.
Epilobium ekstrakt hjelper til på en naturlig måte å motvirke det irriterende problemet med flass og for å gjenopprette normale
nivåer av fuktighet og talg til hodebunnen. Etterlater håret skinnende, fyldig og vitalisert.

Baruffaldi Bio Anti-Hair Loss Lotion 10X8ml

Intensiv behandling for å motvirke hårtap med en stimulerende og energigivende behandling, takket være tilstedeværelsen av spesifikke naturlige funksjonelle stoffer. Rosmarin ekstrakt og essensielle oljer av Lavendel og sitron hjelper til med å gjenopprette den naturlige balansen til de fysiologiske forholdene i håret som motvirker håravfall.

Baruffaldi Bio Anti Hair-Loss Shampoo 250ml

Rosemarin hjelper deg med å stimulere mikrosirkulasjon og tilfører oksygen til hodebunnen.
De essensielle oljene fra Lavendel og sitron, som beriker formelen, rengjør håret med en energigivende effekt.
Og rødkløver og bønnespirer gir sjampoen muligheten til å stimulere hodebunnen, og hjelpe til med å bekjempe hårtap.

Baruffaldi Bio Anti-Greasy Hair 250ml

Eføy og Sog de essensielle oljene fra eukalyptus og sitron, sikrer effektiv rensing og fjerner eventuelt overflødig talg, som gjør håret fett. Sjampoen danner en gunstig snerpende og tonende effekt på hodebunnen takket være de aktive ingrediensene, håret blir lett og voluminøst.

Baruffaldi Bio Shower-Shampoo 400ml

Et 2 i 1 produkt, perfekt for daglig dusj og sporadisk hårvask. Granekstrakt og essensiell olje fra eukalyptus gir en antiseptisk  og stimulerende effekt.  Den  rensende og beskyttende virkningen av Såpeurtekstrakt gjør denne dusj-sjampoen effektiv og er mykgjørende for huden.

BARUFFALDI BIO LINE ORGANISK