Close
0 Produkter
Du har ingen Produkter i handlekurven
Filters
Innstillinger
Søk
Produsent: Baruffaldi

BARUFFALDI 12X1 CREME SPRAY 150ML

Alt i ett pleie spray. Baruffaldi 12x1 Creme spray er en hårkrem som sprayes på håret og er et mulitverktøy for alle hårtyper. UVA/UVB-beskyttelse, fjerner frizz, gir glans, beskytter mot varmeredskap som stylingjern etc. les mer...
Nr: 7006
Kunder som har kjøpt denne varen kjøpte også

INNOVA DIVINE BLOND X-MAS BAG

En lekker X-mas bag som inneholder en flott toalettmappe med Divine Shampoo 250 ml og en svært effektiv Luminous spray 150ml som pleier og nøytraliser varme/gule toner i håret. Blir superblank.

 

 

BARUFFALDI MEN LINE SHAMPOO 200ML

En deilig rensesjampo som lett fjerner wax. Med en deilig lukt. Produktet er helt uten parabener, silikoner og SLS/SLES.

BARUFFALDI WAX EXTRA STRONG DUO-PACK

Baruffaldi Extra strong wax er en wax med meget godt hold og flott glans. Produktet er lett å fordele og super enkelt å vaske ut.

CRUSH WHITE WAX 55 100ML

Finish-produkt for en trygg og skinnende styling med stabilitet. Fordeles mellom hendene og påføres i håret. Skap din frisyre. Enkel å anvende. Wet look eller røff frisyre. Fantastisk også på tørre hår da den gir mye fukt til håret takket være disse sorte perlene som er proppet med naturlig marint collagen. Inneholder ingen parabener eller sulfater.

XL HAIRPACK 250ML

Hårkur som er ekstremt oppbyggende på tørt, porøst og strukturskadet hår. Øker hårets glans og er fuktighetsgivende. Motvirker dessuten split-ends. Inneholder ECO-Sweets, som er naturlige, spislige super-fuktighetsgivere.