BOK "BECOME A BETTER COLORIST"

BOK "BECOME A BETTER COLORIST"

Varenummer: 107

Her får du inngående kunnskap som vil hjelpe deg i ditt yrke som frisør. Dette er den nye "fargebibelen" som forteller deg på en enkel og kul måte hva du trenger å vite om fargelære. Selv frisørskoler har kjøpt inn denne boken.

Se forhåndsvisning

Kunnskap vekker lysten til å vite mer. Jeg håper denne boken gir deg verktøyene du trenger for å bli den beste colorist. Du kan hvis du vil!
Det er mer enn 30 år siden jeg begynte på frisørutdannelsen min. På den tiden farget vi nesten bare grått hår, for å prøve å dekke til hvite hårstrå. Hvis vi skulle farge i en kul fargetone, brukte vi vanligvis en semi-permanent farge (glansvask/pleiefarge) .
På den tiden var jeg forferdelig dårlig på farging. Det spilte ingen rolle hvilket merke jeg prøvde, da resultatene likevel ikke ble som jeg ønsket. Jeg syntes alle leverandørers farger var dårlige, til en dag da jeg sa til meg selv :
”- Det kan jo ikke være feil på hver eneste farge, mest trolig er det jeg som har manglende kunnskap!”
Den dagen bestemte jeg meg for å bli en av Sveriges beste på hårfarge. Jeg jobbet hardt og analyserte alle feilene mine, som var ganske mange. Men jeg analyserte også de gangene resultatene faktisk ble bra, og disse ble atskillige etter hvert som jeg lærte mer.

Jeg har vært heldig nok til å jobbe med dyktige frisører, fargeteknikere, lærere, kjemikere og studenter rundt omkring i Sverige, Danmark og Euro-pa. Alle som jeg har møtt har på forskjellige måter hjulpet meg til å utvik-kles. Nå vil jeg dele mine erfaringer med deg og jeg håper at denne boka vil være en hjelp underveis hvis du også vil bli en av landets beste colorister.


Lykke til!
Camilla Rörstrand